Templates by BIGtheme NET

ПРЕЗЕНТАЦИЈА ПРОГРАМА ПОДРШКЕ ТЕХНОЛОШКИМ ИНОВАЦИЈАМА

Агенција за регионални развој Расинског округа и Фонд за иновациону делатност Републике Србије имају задовољство да Вас позову на презентацију Програма раног развоја и Програма суфинансирања иновација, кроз које Фонд додељује средства до 80.000, односно до 300.000 евра за развој иновативних технологија, производа и услуга са тржишном применом и великим потенцијалом за комерцијализацију.

Ова два програма, које је Фонд успешно спроводио у периоду 2011-2016. захваљујући средствима из ИПА фондова Европске уније, представљају финансијске програме за подршку иновативном домаћем предузетништву. Овога пута реализују се захваљујући средствима која је за њих определила Влада Републике Србије и Министарство просвете, науке и технолошког развоја у износу од 2,7 милиона евра кроз Пројекат за унапређење конкурентности и запошљавања, који  реализује Република Србија у сарадњи са Светском банка.

Тим Фонда детаљно ће представити 05.07.2017  ова два програма у просторијама Центра за стручно усавршавање Крушевац, Балканска 63/5 од 12 до 13.30 часова.

Молимо Вас да нам своје учешће потврдите до 04. јул. 2017. године на следећи маил: katarina.krstanovic@arrro.rs